[rev_slider alias="personal-training"]

Personal Training

Personal training en coaching zorgt bij de sporter voor duurzaamheid en resultaat. We streven samen naar een blijvende verandering in levensstijl die je algehele welzijn ten goede komt.

Voor een elk persoon is balans in het leven belangrijk. Buiten het feit dat veel mensen bekend zijn met de fysieke voordelen van lichaamsbeweging kan het consequent naleven van een trainingsritme ook een positie invloed zijn op je mentale gezondheid en daarmee een verbetering in jouw dagelijks leven.

Elke traject is toegespitst op het individu. De manier waarop we de training benaderen wordt bepaald door individuele behoeften en doelen. Een PT-traject zorgt voor succes door jouw specifieke zwakheden te versterken en de oefeningen af te stemmen op jouw doelen. MAHA Coaching helpt iedereen die 100% gemotiveerd is en wilt werken aan zijn of haar fysieke en mentale doelen. Wij coachen jou en laten je ervaren hoe je resultaten op een verantwoorde manier kunt bereiken.

Veelgestelde Vragen

Is Personal Training ook voor mij geschikt?
Voor iedereen die bereid is om 100% commitment te behouden is Personal Training geschikt. Dus ben je intrinsiek gemotiveerd en bereid om hard te werken en je vast te houden aan een plan? Dan is Personal Training zeker geschikt voor jou!
Wat zijn de kosten voor Personal Training?

Na aanleiding van een vrijblijvend intakegesprek wordt gekeken naar welk pakket het beste aansluit bij jou. Dit is afhankelijk van de trainingsfrequentie per week. Op basis hiervan kun je een keuze maken. De prijs begint vanaf € 65 per uur – sessie.

Hoe lang duurt een PT-traject?
Bij MAHA Coaching werken we in een periode van minimaal 3 maanden. Op basis van de intake kijken wij of je 1, 2 of 3x per week PT moet/kan volgen. Afhankelijk van jouw persoonlijke doelstellingen evalueren we tussentijds of je dit wilt voortzetten. De meeste doelstellingen die mensen nastreven zijn op lange termijn.
Is mijn conditie goed genoeg om met een Personal Trainer te werken?
Natuurlijk. Wij coachen en trainen alle doelgroepen van beginnend sporter met geen ervaring tot wedstrijdatleet. Bij een intake kijken we gezamenlijk naar jouw achtergrond en ervaringen en op basis hiervan wordt een programma op maat gemaakt voor jou.
 “Ik ben bij MAHA Coaching begonnen met als doel mijn core te versterken en mijn vetpercentage te verlagen. MAHA Coaching heeft naar mijn wensen een voedingsschema opgesteld en diverse trainingen opgezet. Deze waren perfect op elkaar afgestemd. Van intensieve core trainingen tot beenslopende legdays. Mijn overall strength en vooral mijn core is enorm vooruitgegaan en ik ben inmiddels 13 KG afgevallen. Ik heb mijn aanvankelijke streven behaald maar heb alweer nieuwe doelen, waar ik nu in rap tempo met de hulp van MAHA Coaching aan werk!”
Johnny
“Iedere week weet Marvin mij uit te dagen, mijn grenzen te verleggen en leer ik mijn lichaam beter kennen. Dankzij mijn PT sessies bij MAHA Coaching let ik meer op techniek wat resulteert in zwaarder trainen. Marvin motiveert mij om tot het uiterste te gaan!”

– Linsey

“Ik train nu een geruime tijd bij Marvin en ik kan het iedereen aanraden! Ik heb zowel individuele als duo-training bij hem gehad, beide heb ik als zeer prettig ervaren. Iedere training is verschillend en heel gevarieerd, waardoor de trainingen niet saai worden en uitdagend blijven. Hij schenkt veel aandacht aan de techniek en motiveert je enorm waardoor je net dat tandje extra bijzet. Ook legt hij de oefeningen en het doel van de verschillende oefeningen duidelijk uit. Daarnaast vind ik hem een prettig persoon om mee te trainen en hangt er altijd een goede sfeer. Kortom, je bent bij Marvin aan het juiste adres om je te begeleiden bij het behalen van jouw persoonlijke doelen.”

– Anouk

Personal training aanvragen

Personal Training aanvragen? Neem contact met mij op!
[ess_grid alias="personaltraining"]