[rev_slider alias="boksen"]

Boksen

Heb je altijd al eens de stap willen zetten om te gaan boksen, maar was de drempelvrees te hoog? Dan bieden wij jou de kans om bij MAHA Coaching op een verantwoorde manier te starten met boksen. Beleef de sport op jouw eigen niveau in een sportieve en professionele trainingsomgeving. De sport maakt je niet alleen sterker en alerter, maar scherpt ook je mentale weerbaarheid aan.

Gemengde groepen met vrouwen en mannen, beginners en gevorderden. Met de boks training zal discipline, zelfbeheersing en werkethiek ertoe leiden dat je meer zelfvertrouwen krijgt, gemotiveerder raakt en als individu meer completer wordt.

Wil je werken aan jouw techniek, kracht, doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen? En ben je op zoek naar een goede conditietraining? Kom dan gerust langs voor een vrijblijvende proeftraining.

Veelgestelde vragen

Ik heb nog geen ervaring, is dat een probleem?
Absoluut niet. Wij hebben op sommige dagen speciale beginnersgroepen, dit helpt om de drempel te verlagen en maakt het makkelijker om een start te maken met boksen. De overige trainingsdagen trainen beginners en gevorderden gezamenlijk. De trainers houden altijd rekening met het niveau van de sporter.
Wat train je met deze sport en waar is het goed voor?
Boksen is een zeer veelzijdige sport die je in staat stelt om jezelf te verdedigen. Uithoudingsvermogen, techniek, kracht en mobiliteit zullen tijdens deze trainingen aan bod komen. Naast de technische kant van de kant sport leer je ook om discipline en doorzettingsvermogen op te bouwen. Hierdoor zal ook je zelfvertrouwen toenemen.
Is het sparren tijdens een training verplicht?
Kort maar krachtig, nee! Ben je een beginnend sporter dan kom je hier sowieso niet voor in aanmerking. Wij laten de sporters vrij in hun keuze om wel of niet mee te sparren. Uiteindelijk zal de coach/trainer altijd een beslissing maken wat veilig en verantwoord is voor de sporter.
Hoe ziet een training eruit?
Elke training zal met een warming-up beginnen. Na de warming up worden basistechnieken uitgebouwd met complexe combinaties, afhankelijk van het niveau van de deelnemers. Het tempo zal in een training geleidelijk worden opgebouwd zodat je een intensieve workout krijgt. Na de cooling down wordt de les op traditionele wijze afgesloten.
“Mandy is een zeer ervaren en gedreven trainster. Tijdens haar trainingen word ik gemotiveerd om het beste uit mezelf te halen en mezelf constant te verbeteren. Dankzij Mandy’s aanstekelijke enthousiasme en de constante diversiteit in haar trainingen haal ik heel veel plezier en voldoening uit de boks trainingen. Door de gezellige groep en doordat er met veel respect met elkaar gesport wordt, voel ik me altijd welkom in de groep en ga ik na elke training met een goed gevoel naar huis.”
 
– Jeanine 
“Ik ben zeer tevreden over de bokstrainingen bij MAHA Coaching. Mandy is een zeer professionele trainster die de oefeningen duidelijk uit legt en gaat hier ook dieper op in wanneer er vragen zijn. Haar trainingen zitten altijd vol energie en dit maakt dit de groep ook zeer gemotiveerd. Iedereen kan op zijn/haar eigen tempo te werk gaan. Wanneer iets niet lukt, coacht Mandy je zolang totdat het wel lukt. Dit stimuleert enorm!”
 
– Nina 

Boks training aanvragen

Boks Training aanvragen? Neem contact met mij op!
[ess_grid alias="boksen"]