Over MAHA Coaching

MAHA Coaching is een kleinschalige high-end gym, een soort van ‘tweede thuis’. We stimuleren en motiveren elkaar en trainen hard. Door de meerder faciliteiten die wekelijks worden aangeboden combineren veel sporters diverse trainingen. Wij zorgen binnen MAHA Coaching dat de sporters zich veilig en comfortabel voelen, maar vooral ook gewaardeerd. Daarnaast wordt onze locatie wekelijks grondig gereinigd om de hygiëne optimaal te houden en ieder lid en sportbeoefenaar te voorzien van een frisse en veilige sportomgeving.

Ons Team

Marvin Haberland

Marvin Haberland
Ondernemen en coachen zit bij Marvin in het bloed. Door op jonge leeftijd veel praktijkervaring op te doen en het benodigde onderwijs te hebben gevolgd wil Marvin zijn expertise en ervaring delen binnen MAHA Coaching. Door zijn discipline en multifunctionele inzetbaarheid weet hij als geen ander wat ervoor nodig is om doelen op een zorgvuldige manier te kunnen bereiken. Hij is van mening dat het ‘functioneel bewegen’ de basis is voor fysieke fitheid en dat dit bijdraagt aan een optimale gezondheid en het lichaam in staat stelt om pijnvrij te bewegen. Hij coacht zijn trainees in personal- en functional training, maar zorgt ook voor de nodige uitdaging binnen het kickboksen. Iedereen die bereid is om uit zijn comfortzone te stappen is verzekerd van resultaat binnen MAHA Coaching.

Achtergrond:

 • EXOS Performance Specialist;
 • IoM Health Coach;
 • NASM Personal Trainer;
 • HBO Bewegingsdeskundige.

Dominic Bednas

Van kinds af aan opgegroeid met diverse sporten waaronder jarenlang taekwondo, heeft Dominic zich via het CIOS verder geschoold naar een bekwaam fysio-manueeltherapeut. Als fulltime therapeut is Dominic dagelijks bezig met oefentherapie om het herstel van blessures te ondersteunen en de prestaties van de patiënten te verbeteren. Dominic zijn expertise ligt op het gebied van knieletsels. Bij MAHA Coaching ondersteunt Dominic Team Haberland bij het kickboksen. Daarnaast is hij samen met Marvin verantwoordelijk voor het Off Season Program. Met zijn oplossingsgericht aanpak van werken geeft hij de sporters het nodige zelfvertrouwen mee en maakt hij ze tevens sterker.

Achtergrond:

 • MSc Manueeltherapeut;
 • BSc Fysiotherapeut;
 • Orthobewegingagoog;
 • Sportmasseur.
Dominic Bednas

TIMO HABERLAND

Timo Haberland

Timo is een veelzijdige en dynamische personal trainer. Na jarenlang werkervaring te hebben opgedaan binnen de fitnessbranche en zijn intentie om door te ontwikkelen, leek de logische vervolgstap die van Personal Trainer. Binnen MAHA Coaching fungeert Timo als coach van de personal- en functional training.

Door zijn ervaring binnen de sport en de kennis die hij via studie heeft opgedaan weet hij wat ervoor nodig is om een gezonde beweeg- en leefstijl bij sporters te bevorderen. Buiten het feit dat de kwaliteit van trainingen voorop staan, weet Timo wat ervoor nodig is om uitzonderlijke resultaten te behalen. Zijn energieke uitstraling weet hij goed over te brengen wat resulteert in een motiverende en een aangename trainingssfeer.

Achtergrond:

 • HBO Sportkunde;
 • CIOS Health Coach & Personal Trainer.

Mandy Geurten

Met ongeveer 20 jaar ervaring in de ‘’noble art of selfdefense’’ (boksen) heeft MAHA Coaching met Mandy een zeer ervaren bokstrainster in huis. Door de competitieve instelling die ze met wedstrijden heeft meegemaakt weet Mandy als geen ander wat ervoor nodig is om op niveau te trainen. Door haar openheid en tomeloze energie probeert ze wekelijks het beste in elke sporter naar boven te halen. De trainingsgroepen van Mandy worden vooral gekenmerkt door haar gedrevenheid, de positieve vibes en de passie voor de sport. Naast de bokstrainingen verzorgt Mandy ook wekelijks de Functional Training.

Achtergrond:

 • Trainer van de Nederlandse Boksbond;
 • EFAA Fitness Trainer A;
 • Fighting Fit.
Mandy Geurten
 
[ess_grid alias="over ons"]