[rev_slider alias="functionaltraining"]

Functional Training

Wil je in het dagelijks leven vrij zonder blessures bewegen? Dan is functional training de basis. Ons lichaam is ontwikkeld met de bedoeling dat al onze spieren samenwerken en elkaar ondersteunen om bepaalde bewegingen en taken uit te voeren.

Functional training, gericht op het verbeteren van je fitheid, conditie en het sterker maken van je lichaam. Het is geschikt voor alle niveaus van beginnend tot ervaren sporter. Train deze componenten van algehele fitheid in een groep van 4 – 10 personen in een energieke, motiverende en resultaatgerichte training.

Functional training optimaliseert jouw prestaties binnen en buiten de gym. Ervaar de voordelen die deze training met zich meebrengt:

  • Diverse trainingen: kracht, HIIT, interval- en circuittrainingen;
  • Deelname: 10x rittenkaart (€ 140) | 20x rittenkaart (€250);
  • Plan jouw training via de app in op een gewenst tijdstip.

Veelgestelde Vragen

Op welke dagen en tijden vinden de trainingen plaats?
In het lesrooster op de site kun je de tijdstippen zien waarop de functional trainingen plaats vinden. Via onze app van MAHA Coaching moet je je voorafgaand voor een training aanmelden. Tevens geeft de app ook aan of de training het maximaal aantal deelnemers heeft bereikt.
Hoe is de begeleiding binnen de functional training?
Tijdens de functional training is er altijd een coach aanwezig die jou coacht en aanwijzingen geeft tijdens de oefeningen. Door het groepsproces merk je al snel dat de sporters zich onderling ook scherp houden door elkaar te motiveren en bij te sturen.
Hoe verschilt de functionele training van andere vormen van trainen?
Functional training zorgt voor de veelzijdigheid die alle aspecten van je lichaam traint. Naast het bouwen van een goed fundament, worden slechte bewegingspatronen gecorrigeerd en kracht in balans opgebouwd. Functional training ondersteunt je lichaam, zodat je sport of activiteiten in het dagelijks leven zonder problemen kunt uitvoeren. Kort samengevat train je bij Functional Training ‘allround’.
Kun je ook deelnemen zonder dat je ervaring hebt met krachttraining?
Elke sporter beginnend of gevorderd kan deelnemen aan de functional training. Binnen de training zal rekening worden gehouden met jouw niveau. Op basis hiervan zal de coach de gewichten en intensiteit van een oefening afstemmen.
“Functional Training bij Marvin is leuk en veelzijdig, iedere training is het weer een verrassing wat je te wachten staat. Conditie, kracht, techniek alles komt aan bod, daardoor gaat het nooit vervelen! Je wordt uitgedaagd om over je eigen grenzen heen te gaan en hierdoor boek je merkbaar vooruitgang. Verslavend…”
 
– Dorien 
“Iedere training weet Marvin een ander intensief, gevarieerd en leuk programma met nieuwe uitdagingen in elkaar te zetten. Het trainen in groepsverband en de onderlinge support motiveert en ondanks het trainen in een groep is er genoeg aandacht voor het verbeteren van persoonlijke techniek. Uit elke training haal ik enorm veel energie en voldoening!”

– Lieke
“Marvin weet als geen ander hoe je kracht en uithoudingsvermogen optimaal met elkaar kunt combineren. Met zijn kennis en ervaring laat hij jouw grenzen opzoeken, waardoor resultaat al snel zichtbaar is. Er zit variatie in zijn trainingen en hij bewaakt de kwaliteit hiervan zorgvuldig. Sporten bij Marvin betekent het maximale in jezelf naar boven halen.”

– Tim
“Een aantal jaar geleden ben ik gestart met trainingen bij MAHA Coaching. Aangezien ik nooit eerder dergelijke trainingen had gevolgd, heb ik deze trainingen vooral in het begin als zeer intensief ervaren. Tijdens deze trainingen werk je onder gemotiveerde leiding van Marvin Haberland aan je conditie, kracht en core stability. Marvin zorgt iedere training voor een geheel ander programma waardoor trainingen afwisselend zijn en van toegevoegde waarde zijn en blijven. Soms ligt tijdens de training de focus op het verder verbeteren van je conditie, een andere keer werk je in kleine groepjes aan het versterken van je core. Over het algemeen word je ‘gedwongen’ om tot het uiterste te gaan, maar indien nodig kun je ook je eigen tempo bepalen. Marvinstuurt je hierin en geeft nuttige tips tijdens de training. Kortom, je kunt veel vooruitgang boeken als je echt wilt!”

– Sjors

Functional training aanvragen

Functional Training aanvragen? Neem contact met mij op!
[ess_grid alias="functionaltraining"]