[rev_slider alias="workshops"]

Workshops

Naast de Personal Trainingen biedt MAHA Coaching ook kickboxing / zelfverdediging workshops aan voor mannen en vrouwen, jong en oud. Workshops kunnen op aanvraag worden verzorgd voor scholen, particulieren en bedrijven.

Voor het basis- en middelbaar onderwijs zijn de workshops uitgelezen mogelijkheden om kinderen en leerlingen op een didactische en veilige manier kennis te laten maken met de sport. De deelnemers gaan op een leuke, interactieve en laagdrempelige manier aan de slag, waaronder verschillende stoot- en traptechnieken. Daarnaast zal de workshop bijdragen aan teambuilding, conditieverbetering, weerbaarheid en versterking van lichaam en geest. Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau deelnemen aan deze sportieve, uitdagende maar vooral leuke workshops.

De workshops zijn op een ieder gewenste locatie uit te voeren. De benodigde materialen waaronder trapkussens en bokshandschoenen kunnen meegenomen worden naar de locatie. Het is daarom handig om van te voren de groepsgrootte met ons te overleggen in verband met het aantal materialen dat wij moeten meenemen. Informeer naar de mogelijkheden!

Workshop aanvragen

Workshop aanvragen? Neem contact met mij op!

[ess_grid alias="workshops"]