Met voetbal en fitness is mijn week al ontzettend druk bezet met sportactiviteiten. In de zomer en winterstop valt een groot gedeelte van deze activiteiten helaas stil. In die periode train ik dan ook minder en lever helaas flink in op het gebied van conditie en kracht. Tijdens een training bij MAHA coaching informeerde Marvin mij dat hij samen met Dominic een Off Season Program organiseert. Het is de ideale manier om je sportprestaties en algehele fitheid te verhogen!

In een periode van 4 weken krijg je negen uitdagende trainingen. Tijdens deze trainingen werk je aan kracht, uithoudingsvermogen, stabiliteit, flexibiliteit en explosiviteit. Voor een voetballer soms wat onwennige oefeningen, maar wat een verademing als je deze oefening beter onder de knie krijgt! Marvin en Dominic verzorgen de trainingen naar mijn mening uitstekend. Pittige trainingen met af en toe een vleugje humor, wat zorgt voor een leuke sfeer in de groep. De nodige kennis is aanwezig en beide motiveren je keer op keer om net dat laatste beetje uit jezelf te halen.

Buiten alle nieuwe inspirerende oefeningen heb ik tijdens de trainingen geleerd dat het belangrijk is ten allen tijden te letten op de juiste techniek. Daarnaast komt bij ‘fit zijn’ meer kijken dan alleen maar kracht. Het draait om uithoudingsvermogen, snelheid, coördinatie en flexibiliteit. Kortom: Dit programma heeft mijn verwachtingen overtroffen!

JORDI


Door deel te nemen aan het Off Season Program heb ik meer inzicht gekregen in welke fysieke belasting je nodig hebt om je lichaam fit te krijgen en te houden. Daarbij is het hanteren van de juiste techniek essentieel. In eerste instantie had ik vrijwel geen ervaring met de meeste oefeningen, maar gedurende het programma wordt je op een professionele en gemotiveerde wijze begeleid om zo voor jezelf het beste resultaat te boeken. Je merkt echt dat je per training progressie boekt. De reden voor deelname is dat ik in de zomerstop graag fit wilde blijven. Door 3x per week intensief en wisselend te trainen kan ik zeggen dat dit aardig gelukt is. Naast het harde werk was er ook genoeg plek voor wat humor wat zorgde voor een zeer ontspannen sfeer. Bij de volgende Off Season ben ik zeer zeker weer van de partij!

ROWAN


Tijdens de zomerstop heb ik mijzelf fit gehouden middels het Off Season program van MAHA Coaching. Het waren negen trainingen van dik een uur die mijn verwachtingen absoluut hebben overtroffen. De trainingen waren prima georganiseerd en de groep was compact en top gemotiveerd. Waar in de eerste week met name de nadruk lag op uithoudingsvermogen en de opbouw van kracht, werd in de daarop komende trainingen dieper in gegaan op sprongvormen en specifieke oefeningen die ook nuttig kunnen zijn voor mijn sportbeoefening, kickboksen.

Ik vind het Off Season Program een absolute aanrader voor iedereen die tijdens de zomer- en winterstop fit wil blijven. Daarnaast is het ook handig als je nieuwe en doelgerichte handvaten nodig hebt bij het trainen. Ik zal er volgende jaar weer bij zijn!

JOHNNY


Ik ben via anderen te weten gekomen dat er een Off Season program ging plaatsvinden bij Marvin (personal trainer) en Dominic (fysiotherapeut). Door de positieve verhalen die ik hier over hoorde, was ik direct geïnteresseerd. Doordat het voetbalseizoen ten einde is gekomen was ik opzoek naar een goed alternatief om weer fit te worden. Mijn verwachting van het off season program was dat ik weer fit zou worden en dat ik tot het uiterste zou moeten gaan.

Het off season program voldeed aan al mijn verwachtingen. Marvin en Dominic hebben een super schema opgezet. Je gaat ruim 3 weken aan de slag met: uithoudingsvermogen (week 1), maximale kracht (week 2) en rond af met plyometrie (week 3). Door de kennis die Marvin en Dominic bezitten word je goed ingelicht over de oefeningen en doen ze iedere oefening vlekkeloos voor. Deze twee heren weten je met een flinke dosis humor en gedrevenheid zo te motiveren dat je alles geeft tijdens de trainingen. Lukt een oefening niet of is de techniek niet juist? Dan helpen ze je zolang totdat het wel goed is. Dit geeft vertrouwen en zorgt ervoor dat je alleen maar zekerder wordt van je eigen kunnen.

Als je aan mij zou vragen of ik het iedereen aanraad? Dan zeg ik: JA! Sporter of niet sporter iedereen heeft hier baat bij en je merkt dat je alleen maar fitter wordt. Ikzelf meld me in ieder geval weer aan voor de eerst volgende Off Season!

REMCO