[rev_slider alias="pads-training"]

Pads Training

Wil je jezelf tot het uiterste drijven, heb je meer coaching nodig of wil je als beginnende of gevorderde (kick)bokser je stoot- en traptechnieken aanscherpen? Hiervoor kun je altijd bij MAHA Coaching terecht.

De trainer van MAHA Coaching is gespecialiseerd in pads training en kan je zowel technisch als conditioneel naar een hoger niveau tillen. Voor de recreant is het de ideale mogelijkheid om calorieën te verbranden in een intensieve, maar uitdagende en leuke training. Samen met de trainer ga je combinaties uitoefenen op de pads, trapkussen of bokszak. Hierin zal tevens je techniek en lichaamshouding gecorrigeerd en aangescherpt worden. Deze training kan ook in combinatie met de Personal Training plaatsvinden.

“Ik was op zoek naar een sport waar ik zowel fysiek als mentaal uitgedaagd zou worden. De pads training bij MAHA coaching motiveert je je eigen grens op te zoeken en onder goede begeleiding zelfs deze grens te verleggen. Elke les is een verrassing maar altijd worden alle spieren van het lichaam op een leuke maar toch intensieve manier getraind. Voor mij geen sportschool meer maar MAHA coaching!”
 
– Shirly
“Door het tempo en de aanwijzingen van Marvin ben je tijdens de training constant alert en scherp. Techniek, houding, reactiesnelheid en uithoudingsvermogen zijn aspecten die bij mij veelvuldig zijn getraind tijdens de pads. Belangrijke elementen blijven elke training terug komen, maar aan variatie is zeker geen gebrek. Zowel de positieve- als verbeterpunten worden door Marvin goed uitgelegd en aangescherpt. Na een periode van circa 2 jaar trainen bij MAHA-coaching kan ik uit ervaring zeggen dat de pads training, maar ook de overige trainingen, goed voorbereid en uitgevoerd worden wat bij mij heeft geresulteerd in een zeer fijne trainingservaring.”
 
– Sean

Pads training aanvragen

Pads Training aanvragen? Neem contact met mij op!

[ess_grid alias="padstraining"]