Beste leden,

Per 1 juli mag MAHA Coaching weer helemaal open en zijn alle trainingen ook weer binnen toegestaan. Iedereen binnen het performance center wordt geacht om 1.5m afstand van elkaar te houden m.u.v. de contactsporten bovenin de DOJO.

HYGIENE
Zorg voor schone spullen en algemene hygiëne. Neem je eigen spullen en een handdoek mee. Het is niet mogelijk om spullen te lenen. Bij MAHA Coaching zijn tevens genoeg desinfectie spullen beschikbaar, maak hier ook gebruik van. Voor en na het sporten geldt voor volwassenen vanaf 18 jaar: houd 1,5 meter afstand. Voor eenieder die gezondheidsklachten heeft, blijf thuis en laat je testen.

BOKSEN & KICKBOKSEN
Voor alle leeftijdsgroepen geldt dat men vanaf 1 juli tijdens het sporten weer normaal contact mag hebben. Tijdens trainingen en wedstrijden hoeft bij het boksen en kickboksen geen 1.5m afstand te worden gehouden. Sporters hoeven ook niet bang te zijn dat het virus via zweet doorgegeven kan worden. Probeer tijdens trainingen zoveel mogelijk met dezelfde partner te trainen. Ouders/verzorgers mogen niet binnen wachten.

AANMELDEN
Voor elke training is het verplicht om je via de app (Virtuagym) aan te melden voor de les. Dit geldt zowel voor functional training, boksen en kickboksen. Zo krijgen wij als trainers een beter beeld van het aantal sporters dat deelneemt aan een training.

BUITENLOCATIE
We zullen de buitenlocatie tijdens de zomerperiode nog actief blijven gebruiken. Mits het weer het toelaat en het droog blijft kunnen de functional trainingen nog steeds buiten plaats vinden. Tevens kan het wel eens voorkomen dat het kickboksen of boksen ook buiten plaats vindt.

ROOSTER
Het lesrooster zal grotendeels hetzelfde zijn als voor de crisis. Dit betekent dat de trainingen op dezelfde dagen en tijdstippen plaats vinden. Deze kun je zowel op de website als in de app terugvinden.

DOUCHES
Overal in het performance center m.u.v. de DOJO geldt de 1.5m regel. De douches en wc’s mogen weer gebruikt worden. Douche in deze fase alleen als het noodzakelijk is en probeer zoveel mogelijk in je sportkleding naar MAHA Coaching te komen.

Als lid/trainee is het belangrijk dat je aan deze huisregels houdt. Alleen met zijn allen kunnen wij binnen MAHA Coaching zorgen voor een gezond sportklimaat. Houd er tevens rekening mee dat je niet kan blijven hangen in de gym of aan de bar. Vanaf maandag 6 juli zal het oude lesrooster weer ingaan. Dank voor jullie begrip en tot snel!

 

MAHA Coaching & Team Haberland